Modeli i Dorëzimit të Ushqimit

Merrni ushqimin tonë, dorëzuar në derën tuaj. ** Dorëzimi i ushqimit ** në zonën **

Rreth nesh

Ne jemi një restorant ** tipi i kuzhinës ** i specializuar në shpërndarjen e ushqimit dhe i bazuar në zonën **, qyteti **.

Të uritur por nuk ndjeheni sikur të dilni jashtë? Porositni online nga menyja jonë e gjerë sot , paguani me kartë kur të përfundoni porosinë tuaj, prisni disa minuta dhe hapni derën për ushqimin tuaj të shijshëm të nxehtë dhe me tub!

Të gjitha prodhimet tona janë me burim organik , lokal dhe gatuhen me dashuri nga kuzhinierët tanë të shquar.

Ushqimi është dashuria jonë dhe e vetmja, dhe buzëqeshja e klientit tonë gjëja tjetër më e mirë.

Porosit një dorëzim më poshtë

Le t'i kënaqim ato mall

Le t'i kënaqim ato mall

Ju nuk duhet të dilni nga rruga juaj për ushqim - Renditja me ** emrin e biznesit tuaj ** është e lehtë.

Ndiqni hapat e thjeshtë në procesin tonë të porositjes për të porositur ushqimin tuaj nga moduli më poshtë, dhe njeriu ynë i dorëzimit do të dalë në biçikletën e tij sa më shpejt që ushqimi juaj të jetë i gatshëm t’ua dorëzojë juve në asnjë kohë!

* Ne kemi një politikë të ofrimit të ushqimit brenda dyzet minutave ose do t'ju paguani gjysmën e sasisë së ngarkuar për porosinë tuaj.

Nëse keni ndonjë pyetje, mund të na kontaktoni më poshtë

Menyja jonë

Menyja jonë

Shikoni ...

Sherbime

Porositni nga menyja jonë

Merrni ushqimin tonë të shkëlqyeshëm, dorëzuar në derën tuaj.

Na kontaktoni

Kontaktoni me ne nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mënyrën se si ne punojmë.

Rreth Kuzhinierit tonë

Rreth Kuzhinierit tonë

** Emri i Chef ** ka qenë ** tregoni pak për përvojën e tij / saj **
** Emri i Chef-it ** është i apasionuar pas ushqimit, ** na tregoni pak rreth arsyeve të themelimit të biznesit tuaj, dashurisë së klientit për t'i lexuar ato, ajo ndërton besim **

Nga kuzhina jonë në gojën tuaj, me dashuri

Na kontaktoni

Vendndodhja jonë: ** Vendosni adresën tuaj këtu **
Numri i telefonit: ** Numri i telefonit **
Email : ** Emaili juaj **

* Shih vendndodhjen tonë në hartën më poshtë

Klikoni për të hapur

0 pika (s)
Total